Notícies

Convidats a jugar a la pista del Palau Blaugrana

El passat 26 de gener, els nostres prebenjamins es van desplaçar, acompanyats de familiars i amics, fins al Palau Blaugrana. Allà van assistir com a testimonis de luxe al partit que disputaven el FC BARCELONA i l’IGUALADA HC amb motiu de la Jornada 15 d’OK Lliga .

A la mitja part, els va arribar el seu torn, vestits amb la primera equipació del nostre club van fer el seu partidet d’exhibició i es van fotografiar amb l’amfitrió. Visita que recordaran durant molt temps i de la que s’emporten un munt d’emocions viscudes al costat dels grans.

05/02/2013

Comença la 2a. volta de la temporada

Pel club, aquesta segona volta de la temporada 2012-2013 és especial ja que estrenem equip amb la Fecapa. Als dos equips de benjamins i menuts del Consell Escolar, ara afegim un tercer equip en la categoria prebenjamí de Federació. Per a tots els components de l'equip, la nostra més sincera enhorabona.

16/01/2013

El CPI La Sagrera us desitja un Bon Nadal i Feliç 2013

27/12/2012

Entrega de premis del concurs "Pinta el CPI"

Dissabte passat, poc abans del primer partit oficial a la remodelada pista de la Sagrera, es van entregar els premis als dos guanyadors del concurs “Pinta el CPI”.

Moltes felicitats i a seguir rodant!!

04/12/2012

Guanyadors del concurs "Pinta el CPI"

En el marc de la celebració del passat dissabte, es va dur a terme el concurs “Pinta el CPI” pel que els més menuts van poder pintar la nostra mascota.  Els guanyadors del concurs han estat la Carla (CPI La Sagrera) i en Ferran (Club Patí Congrés). Aquí teniu les seves obres d’art:

13/11/2012