Notícies

Festa inauguració pista oficial CPI LA SAGRERA

El proper 10 de novembre es farà la inauguració oficial de la remodelació i adequació de la pista d’hoquei patins del Poliesportiu Municipal de la Sagrera, carrer d’Hondures, 2. Després de molts esforços, i de gairebé dos anys d’estar “rodant” els nostres esportistes, el somni s’ha fet realitat i els nens i nenes del CPI LA SAGRERA ja podran comptar per fi amb una pista en òptimes condicions per entrenar i competir.
 
Volem que l’acte d’inauguració sigui tota una festa per tots els amic@s de l’hoquei: pares i familiars, entrenadors, col·laboradors, i sobretot pels nens i les nenes. És per això, que ens agradaria que ens acompanyéssiu i us convidem a sumar-vos a la festa d’inauguració amb la representació de tots i cadascun dels clubs d’hoquei de la ciutat.
 
Els hem convidat a participar de la festa amb un equip de les categories Prebenjamí Iniciació (nascuts a partir del 2005) i Prebenjamí (2003-2004), avançant-los que tant se val si ja estan en competició com si no han competit mai: que es tracta de jugar i de divertir-nos tots plegats jugant partidets amistosos durant tota la jornada.
 
També tenim previst fer activitats pels més petits, per tant si volen participar seran molt ben rebuts.
 
Esperem que pugueu acompanyar-nos en una jornada tan especial, a mesura que tinguem el programa de la festa més tancat, us anirem informant.
 
De moment, ja podeu reservar-vos el dia!!

22/10/2012

Calendari 1ª fase lliga Consell Escolar del nostre equip benjamí


El podeu consultar en la secció Equips / Benjamí.

16/10/2012

Començem a patinar!!


Amb l'inici dels primers entrenaments de la nova temporada 2012-2013 començem també a fer els primers amistosos per anar agafant el ritme de la competicó.

17/09/2012

Informació temporada 2012-2013

Ja tenim horaris d'entrenaments per la temporada vinent:

DIMARTS de 19:00 a 20:00 hores

DIJOUS de 19:00 a 20:00 hores

Els entrenaments començaràn el proper dimarts 4 de setembre.

Recordar-vos que cal arribar a les instal·lacions amb prou antelació per calçar-se els patins i començar puntuals l’entrenament a les set.

 

07/08/2012

Campus de tecnificació per als nostres tècnics

Un any més, els nostres tècnics aprofiten les vacances d'estiu per participar en el Campus d'Olost organitzat per en Sergi Panadero i en Guillem Trabal.

13/08/2012