Notícies

Premi Hoquei Claret a la promoció de l'hoquei base

Aquest diumenge 2 de juny, el Club Patí Independent la Sagrera ha rebut el Premi Hoquei Claret a la promoció de l'hoquei base en el marc de la 63a Diada de l’Hoquei Claret.

 

El premi és un guardó que s'entrega des de la celebració del 50è aniversari de la fundació de l’hoquei Claret, sense dotació econòmica, que reconeix aquelles persones o entitats que han destacat per la seva tasca de promoció de l'hoquei base. Premi que ens encoratja encara més a assolir tots els reptes que ens estem proposant per continuar promocionant aquest esport tant nostre entre els més joves.

02/06/2013

Festa de Final de Temporada 2012-2013

El passat dissabte 1 de juny vam celebrar la Festa de Final de Temporada disputant diferents partits amb jugadors vinguts diferents clubs de Barcelona: Jesuïtes de Casp, Jesuïtes de Sarrià, Sant Josep de Badalona i Sfèric de Terrassa, a tots ells els agraïm la seva assistència i esperem retrobar-los la propera temporada en competició oficial.

 

En acabar, jugadors i familiars del club ens vam desplaçar fins a la veïna nau Ivanow per acomiadar la temporada amb un dinar de germanor.

02/06/2013

Ampliació període d'inscripcions al Campus d'Hoquei

Donada la poca demanda per les setmanes quarta i cinquena, hem decidit reduir la durada del campus a tres úniques setmanes, és a dir, del 25 de juny al 12 de juliol.

Ampliem el període d'inscripcions fins al proper 16 de juny. Animeu-vos!!

28/05/2013

Inscripcions per al 1er. Campus d'Hoquei del CPI La Sagrera

Comença el període d'inscripcions del 1er. Campus d'Hoquei del CPI La Sagrera - Estiu 2013, sent la data límit per entregar les inscripcions el proper 16 de Maig.

09/04/2013

1er. Casal d'Estiu del CPI La Sagrera

Us avancem que aquest estiu posarem en marxa el 1er. Casal d’Estiu d’Hoquei Patins organitzat pel Club Patí Independent la Sagrera. Comptarem amb la Direcció Tècnica d’Eduard Castro, Coordinador d’hoquei formatiu del Futbol Club Barcelona, amb el suport de jugadors de categories juniors de la secció d’hoquei del Barça.

 

En el casal es combinarà l’aprenentatge i millora de les tècniques de l’hoquei amb el lleure (jocs, manualitats, aigua…) i estarà obert a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys (nascuts entre el 2008 i 2001), tant si ja practiquen l’hoquei com si volen iniciar-se en aquest esport.

 

El Campus començarà el 25 de juny i acabarà el 26 de juliol, en horari de matí de 9 a 13.30 hores, amb possibilitat de permanències de 8.00 a 9.00 o de 13.30 a 14.00. Es podrà fer per setmanes o tot sencer.

 

En breu, us ampliarem aquesta informació. Mentrestant, ho podeu tenir en compte a l’hora d’organitzar les vacances d’estiu dels vostres menuts.

19/03/2013