Notícies

Festes de la Primavera La Sagrera

El dissabte 26 d’abril al matí, en el marc de les Festes de Primavera del barri de la Sagrera, farem una jornada de portes obertes al club a la que podeu convidar a tots els vostres amics i amigues, deixarem patins a qui no en porti i farem diferents activitats sobre rodes per acabar llepant-nos els dits amb una bona xocolata desfeta.
http://www.festesdelasagrera.cat/Fetes-de-Primavera

08/04/2014

Marc Torra i Sergi Panadero al CPI La Sagrera

Marc Torra i Sergi Panadero, jugadors del primer equip del Barça d’hoquei patins, ens han visitat avui al club. Ha estat una trobada molt entranyable per als nostres jugadors amb els que han compartit vivències. Després de contestar a gran part de les seves preguntes i encoratjar-los a continuar gaudint de l’hoquei, no els hem deixat marxar sense fer-nos un munt de fotografies i recollir les seves signatures.


Ha estat tot un plaer per a les nenes i els nens poder comptar amb la seva presència avui. Gràcies per venir i molta sort en el proper enfrontament al Palau contra el potent Voltregà!!
30/01/2014

El Club Patí Independent la Sagrera us desitja Bon Nadal!!

20/12/2013

El CPI La Sagrera a la 11a Mostra d'Entitats

Dins el marc de la Festa Major de la Sagrera que es celebrarà del 14 al 24 d’aquet mes de novembre, el passat dissabte dia 9 al matí, el Club Patí Independent de la Sagrera va participar en la 11a. Mostra d'Entitats del barri. Tots els nens i les nenes que es van acostar a la nostra paradeta van poder pintar amb colors el nostre CPI  o jugar a hoquei fent xuts a porteria amb els estics i les boles.

10/11/2013

Comença la competició de la nova temporada 2013-2014

Aquest dissabte 21 de setembre comença la competició dels nostres dos equips inscrits a la Federació.

L'equip Prebenjamí s'enfrontarà al Ribes i l'equip Benjamí al Corbera.

Bona temporada!!

22/09/2013