Notícies

Barcelona serà la seu dels World Roller Games el 2017

Barcelona serà la seu de la primera edició dels World Roller Games, que es disputarà l'any 2017. La capital catalana ha superat a Lima en l'elecció que es va celebrar el passat dissabte 21/02 a Roma.

 

Els World Roller Games ajuntaran, en un sol esdeveniment, les nou modalitats d'esports sobre rodes, amb l'hoquei patins al capdavant, i està previst que en els mateixos participin uns 6.000 esportistes. En total, les disciplines són: Hoquei patins, patinatge artístic, patinatge de velocitat, hoquei en línia, freestyle, roller derbi, descens en línia, descens i skateboarding.

 

24/02/2015

Muntatge fotos i video 2on Campus d'Hoquei CPI - Estiu 2014

09/09/2014

Primer dia del 2on. Campus d'Hoquei Estiu 2014

Ja ha començat el 2on. Campus d’estiu!!

 

Primer contacte amb els nous companys, entrenadors i monitors, primeres corredisses per la pista, de cara al migdia unes fresques capbussades a la piscina, un dinar tranquil i per acabar un partidet d’hoquei. Un dia ple d’emocions en que tots ho hem passat molt bé.   A seguir rodant!!
30/06/2014

Patins i Xocolata a les Festes de la Primavera

En el marc de les festes de la Primavera del barri de la Sagrera, el passat dissabte 26 d’abril vam celebrar un matí de “Patins i Xocolata”: Nens i nenes de totes les edats, acompanyats de jugadors i entrenadors del club, van poder calçar-se uns patins de quatre rodes i rodar lliurement per la pista. En acabar i per recuperar forces, res millor que una bona xocolata desfeta.
29/04/2014

Inscripcions Obertes 2on Campus d'Hoquei Estiu 2014

De nou tornem aquest estiu amb el 2on. Campus d’Hoquei organitzat pel Club Patí Independent La Sagrera.

Comptant en aquesta ocasió com a coordinador del Campus amb en Pol Macià, jugador Sènior en la categoria deNacional Espanyola.

En el campus es combina l’aprenentatge i millora de les tècniques de l’hoquei amb l’activitat de piscina dirigida diària i està obert a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys (nascuts entre el 2010 i 2002, ambdós inclosos), tant si ja practiquen l’hoquei com si volen iniciar-se en aquest esport.

Com a novetat d’aquest any, el Campus comença el 25 de juny i acaba el 25 de juliol, en horari de matí i tarda de 9:00 a 17:00 hores, amb el dinar inclòs. Es pot fer per setmanes o tot sencer. Aquells nens o nenes que només els interessi en horari de matí també podran fer-ho. 

14/04/2014