Notícies

Visita al F.C. Barcelona

El passat mes de novembre, en  Josep M. Nolla, President del nostre Club, acompanyat per  Antoni Estalella, responsable de relacions externes, van visitar a les seves oficines a en Joaquim Paüls, secretari tècnic de la secció d'hoquei patins del FC Barcelona. La reunió va ser molt cordial i distesa, on es va presentar el projecte del nou Club Patí Independent Sagrera i es van assentar las bases d'una col·laboració de present i futur entre tots dos clubs.
31/01/2011

Notcia del Club a la FECAPA

Com ja us hem anat comentant en alguna ocasió, la pràctica de l’hoquei patins és una disciplina esportiva que es troba adherida a la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA).   En aquest sentit, ens plau informar-vos que ha sortit publicat en la pàgina web de la Federació la primera de les moltes notícies que sortiran del nostre Club i que us animem a que consulteu fent un “click” a l’enllaç següent:   http://www.fecapa.cat/sub_menu.asp?id=3316
27/04/2012

Primer dia d'entrenament

Després d’un temps esperant, i coincidint amb el dia de la concessió de la pilota d'Or, hem assolit la fita de posar en marxa el segon Club d'hoquei de la Ciutat de Barcelona.
El primer dia tot era novedós, tothom estàvem una mica nerviosos, especialment els propis jugadors que, a més a més, els coincidia amb el retorn a l'escola després de les vacances de Nadal i de la molt esperada arribada de SSMM els Reis Mags, la calma i organització va imposar-se i, un rere l'altre varem anar solucionant les petites i lògiques incidències que anaren sorgint.
 
Agraïm la paciència dels pares, la dedicació dels sis membres del cos tècnic (entrenador, dos monitors i 3 ajudants de monitors) i la il·lusió de tots plegats de passar-nos-ho d’allò més divertit.
 
Ara podem dir amb orgull que el pas més difícil està assolit amb notable èxit i esperem que, al igual que l'esport en que ens hem iniciat....., tot vagi sobre rodes!
13/01/2011

Instruccions primer dia d'entrenament

Aquí teniu les instruccions per a l'inici de l'activitat del proper dilluns a les 17:30h. , primer dia d'entrenament.

US ESPEREM EL DIA 10 AMB MOLTA IL·LUSIÓ I AMB MOLTES GANES DE PASSAR-NOS-HO BÉ.

INSTRUCCIONSINSTRUCCIONS [55 Kb]
05/01/2011

Inici de la temporada 2011

Tal i com estava previst el proper dilluns 10 de gener iniciarem la temporada a partir de les 17:30h. al Poliesportiu Municipal La Sagrera, on es faran las presentacions de l'equip tècnic i esportiu del club a tots els nens i nenes.
27/04/2012