Notícies

Festa Fi de Temporada

S’apropa el final de la temporada 2010-2011. El proper dimecres 22 de juny, últim dia d’entrenament, tenim previst fer una festa de cloenda.
Anoteu i reserveu la data a l’agenda. Convideu a companys d’escola, familiars i amics: No podeu faltar!!!!!
Farem un torneig/festa que començarà a les 18h. i acabarà a les 20h; muntarem una pista petita amb tanques “reglamentàries” i els nens jugaran partidets d’hoquei per blocs d'edats.

Us esperem!!
24/05/2011

Entrenaments Setmana Santa

Els propers dilluns 18 i dimecres 20 d’abril, tot i trobar-nos enmig de les vacances escolars de Setmana Santa, hi haurà entrenaments amb normalitat. Dilluns 25 les instal·lacions romandran tancades.
14/04/2011

TROBADA A LA CIUTADELLA

Després d’un dia intens a la Ciutadella, podem concloure que tots hi vam sortir guanyant.
Durant les primeres hores del matí no vam tenir gaire èxit, doncs encara no teníem la pista a punt.
 
Posteriorment van arribar en Xavi, en Lluís, en Joan, l’Èric i en Pol. En Roger tenia permís per a no ser-hi, doncs tenia un compromís inexcusable molt lluny de Barcelona. Això sí, hem d’agrair a un company de l’equip del Pol i l’Èric, en Xavi Cambra, la seva presència i ajut durant tota la jornada.
 
En quant va estar la pista, amb la porteria posada, l’afluència de nens i nenes va ser constant i, nosaltres vam tenir la possibilitat d’explicar el nostre projecte i el nostre Club, la seva curta història i els seus primers  èxits.
 
Per la tarda encara va ser millor i, a vegades, fins i tot hi havien deu o més nens/es xutant amb els estics. Tota una passada!
 
Hem d’agrair a Banca Cívica / Caja Navarra que hagin fet possible la nostra presència al Punt de Trobada i a les famílies que ens vàreu visitar, el vostre recolzament.


JOSEP M.NOLLA
DIRECCIÓ CPI SAGRERA
30/03/2011

Festa de la Banca Cvica

Benvolguts/des,
 
Ens plau informar-vos que el proper dissabte 26 de març, d'11.00 a 19.00 hores, se celebrarà la "Festa de la Banca Cívica" organitzada per Caixa Navarra al Parc de la Ciutadella. Caixa Navarra, com heu pogut veure al web del club, és una de les nostres entitats col·laboradores.
Es tracta d'una mostra d'entitats, sense finalitat de lucre, que tenen un projecte de col·laboració presentat a Caixa Navarra. Nosaltres hem estat una de les entitats triades per tenir un estand i donar a conèixer la nostra activitat i els objectius que perseguim.
Disposarem, a banda de l’estand, a on els nens i les nenes que ens visitin podran pintar la nostra mascota, d'una petita pista que muntarem per a l'ocasió a on podran "xutar" i marcar gols amb estics i boles que els deixarem.
Us esperem a tots i a totes el proper dissabte.

La Junta
27/04/2012

Dilluns 07/03 no hi haur entrenament

Benvolguts tots,   Avançar-vos que el proper dilluns 07/03, festiu a Barcelona ciutat, no hi haurà entrenament, doncs el poliesportiu no obre les instal·lacions. En canvi, dimecres 09/03, tot i ser setmana blanca, sí que hi haurà entrenament normal.   Que passeu un bon Carnestoltes!!
27/04/2012