Notícies

Primer dia d'entrenament

Després d’un temps esperant, i coincidint amb el dia de la concessió de la pilota d'Or, hem assolit la fita de posar en marxa el segon Club d'hoquei de la Ciutat de Barcelona.
El primer dia tot era novedós, tothom estàvem una mica nerviosos, especialment els propis jugadors que, a més a més, els coincidia amb el retorn a l'escola després de les vacances de Nadal i de la molt esperada arribada de SSMM els Reis Mags, la calma i organització va imposar-se i, un rere l'altre varem anar solucionant les petites i lògiques incidències que anaren sorgint.
 
Agraïm la paciència dels pares, la dedicació dels sis membres del cos tècnic (entrenador, dos monitors i 3 ajudants de monitors) i la il·lusió de tots plegats de passar-nos-ho d’allò més divertit.
 
Ara podem dir amb orgull que el pas més difícil està assolit amb notable èxit i esperem que, al igual que l'esport en que ens hem iniciat....., tot vagi sobre rodes!
13/01/2011

Instruccions primer dia d'entrenament

Aquí teniu les instruccions per a l'inici de l'activitat del proper dilluns a les 17:30h. , primer dia d'entrenament.

US ESPEREM EL DIA 10 AMB MOLTA IL·LUSIÓ I AMB MOLTES GANES DE PASSAR-NOS-HO BÉ.

INSTRUCCIONSINSTRUCCIONS [55 Kb]
05/01/2011

Inici de la temporada 2011

Tal i com estava previst el proper dilluns 10 de gener iniciarem la temporada a partir de les 17:30h. al Poliesportiu Municipal La Sagrera, on es faran las presentacions de l'equip tècnic i esportiu del club a tots els nens i nenes.
27/04/2012