Notícies

TROBADA A LA CIUTADELLA

Després d’un dia intens a la Ciutadella, podem concloure que tots hi vam sortir guanyant.
Durant les primeres hores del matí no vam tenir gaire èxit, doncs encara no teníem la pista a punt.
 
Posteriorment van arribar en Xavi, en Lluís, en Joan, l’Èric i en Pol. En Roger tenia permís per a no ser-hi, doncs tenia un compromís inexcusable molt lluny de Barcelona. Això sí, hem d’agrair a un company de l’equip del Pol i l’Èric, en Xavi Cambra, la seva presència i ajut durant tota la jornada.
 
En quant va estar la pista, amb la porteria posada, l’afluència de nens i nenes va ser constant i, nosaltres vam tenir la possibilitat d’explicar el nostre projecte i el nostre Club, la seva curta història i els seus primers  èxits.
 
Per la tarda encara va ser millor i, a vegades, fins i tot hi havien deu o més nens/es xutant amb els estics. Tota una passada!
 
Hem d’agrair a Banca Cívica / Caja Navarra que hagin fet possible la nostra presència al Punt de Trobada i a les famílies que ens vàreu visitar, el vostre recolzament.


JOSEP M.NOLLA
DIRECCIÓ CPI SAGRERA
30/03/2011

Festa de la Banca Cvica

Benvolguts/des,
 
Ens plau informar-vos que el proper dissabte 26 de març, d'11.00 a 19.00 hores, se celebrarà la "Festa de la Banca Cívica" organitzada per Caixa Navarra al Parc de la Ciutadella. Caixa Navarra, com heu pogut veure al web del club, és una de les nostres entitats col·laboradores.
Es tracta d'una mostra d'entitats, sense finalitat de lucre, que tenen un projecte de col·laboració presentat a Caixa Navarra. Nosaltres hem estat una de les entitats triades per tenir un estand i donar a conèixer la nostra activitat i els objectius que perseguim.
Disposarem, a banda de l’estand, a on els nens i les nenes que ens visitin podran pintar la nostra mascota, d'una petita pista que muntarem per a l'ocasió a on podran "xutar" i marcar gols amb estics i boles que els deixarem.
Us esperem a tots i a totes el proper dissabte.

La Junta
27/04/2012

Dilluns 07/03 no hi haur entrenament

Benvolguts tots,   Avançar-vos que el proper dilluns 07/03, festiu a Barcelona ciutat, no hi haurà entrenament, doncs el poliesportiu no obre les instal·lacions. En canvi, dimecres 09/03, tot i ser setmana blanca, sí que hi haurà entrenament normal.   Que passeu un bon Carnestoltes!!
27/04/2012

Visita al F.C. Barcelona

El passat mes de novembre, en  Josep M. Nolla, President del nostre Club, acompanyat per  Antoni Estalella, responsable de relacions externes, van visitar a les seves oficines a en Joaquim Paüls, secretari tècnic de la secció d'hoquei patins del FC Barcelona. La reunió va ser molt cordial i distesa, on es va presentar el projecte del nou Club Patí Independent Sagrera i es van assentar las bases d'una col·laboració de present i futur entre tots dos clubs.
31/01/2011

Notcia del Club a la FECAPA

Com ja us hem anat comentant en alguna ocasió, la pràctica de l’hoquei patins és una disciplina esportiva que es troba adherida a la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA).   En aquest sentit, ens plau informar-vos que ha sortit publicat en la pàgina web de la Federació la primera de les moltes notícies que sortiran del nostre Club i que us animem a que consulteu fent un “click” a l’enllaç següent:   http://www.fecapa.cat/sub_menu.asp?id=3316
27/04/2012