Notícies

Reuni propera temporada

El proper dilluns 27 de juny, entre les sis i les set de la tarda, farem una reunió amb el coordinador esportiu, on pares i mares podreu exposar les vostres inquietuds i dubtes de cara a la propera temporada. Durant la reunió, tot i que no hi haurà entrenadors a la pista, els nens i nenes que vulguin podran patinar.   Us desitgem un bon estiu i ens retrobem al setembre!!  
27/04/2012

Festa de final de temporada

La festa del passat dilluns 20 de juny amb baranes incloses al voltant de la pista va significar la celebració del final de la primera temporada del nostre club, a la galeria de fotos hi trobareu totes les fotografies.   Des d’aquí agraïm la inestimable col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge que ens va cedir les tanques i l’actitud i força física dels entrenadors, sense els quals el muntatge i desmuntatge hagués estat molt més farragós.   A la pista, es van disputar dos partidets, jugadors i jugadores van conèixer de primera mà el repte de batre el contrari i ficar la bola dins la porteria a cop d’estic, i per acabar un gelat fresquet i unes galetes per endolcir encara més la festa.   Gràcies a tots!!
22/06/2011

Canvi de data Festa Fi de Temporada

  Els responsables de la instal·lació ens han demanat que avancem la celebració de la festa de fi de temporada i l’últim dia d’entrenament a dilluns 20. Per part nostra no hi ha cap inconvenient, esperem que a tots us vagi bé el canvi i puguem acomiadar igualment la temporada plegats.
04/06/2011

Festa Fi de Temporada

S’apropa el final de la temporada 2010-2011. El proper dimecres 22 de juny, últim dia d’entrenament, tenim previst fer una festa de cloenda.
Anoteu i reserveu la data a l’agenda. Convideu a companys d’escola, familiars i amics: No podeu faltar!!!!!
Farem un torneig/festa que començarà a les 18h. i acabarà a les 20h; muntarem una pista petita amb tanques “reglamentàries” i els nens jugaran partidets d’hoquei per blocs d'edats.

Us esperem!!
24/05/2011

Entrenaments Setmana Santa

Els propers dilluns 18 i dimecres 20 d’abril, tot i trobar-nos enmig de les vacances escolars de Setmana Santa, hi haurà entrenaments amb normalitat. Dilluns 25 les instal·lacions romandran tancades.
14/04/2011