Notícies

Entrega de premis del concurs "Pinta el CPI"

Dissabte passat, poc abans del primer partit oficial a la remodelada pista de la Sagrera, es van entregar els premis als dos guanyadors del concurs “Pinta el CPI”.

Moltes felicitats i a seguir rodant!!

04/12/2012

Guanyadors del concurs "Pinta el CPI"

En el marc de la celebració del passat dissabte, es va dur a terme el concurs “Pinta el CPI” pel que els més menuts van poder pintar la nostra mascota.  Els guanyadors del concurs han estat la Carla (CPI La Sagrera) i en Ferran (Club Patí Congrés). Aquí teniu les seves obres d’art:

13/11/2012

Èxit de participació a la festa d'inauguració

El passat dissabte es va fer la inauguració oficial de l’adequació de les instal·lacions del poliesportiu La Sagrera per a la pràctica de l'hoquei patins. Després de molts esforços el somni s’ha fet realitat i el CPI La Sagrera ja pot comptar una pista en òptimes condicions per gaudir amb aquest esport.

La jornada d’inauguració va ser tota una festa per a la mainada, pels pares, entrenadors i per tots els amics de l’hoquei que es van donar cita a les instal·lacions del carrer d’Hondures, 2 de Barcelona.

Entre les autoritats presents cal destacar la nodrida representació de l’Ajuntament de Barcelona, encapçalada per l’Im. Raimond Blasi, Regidor del Districte de Sant Andreu, Sra. Neus Domingo, Consellera d’Igualtat i Promoció de les Persones, Sr. Francesc Xavier Codony,  Conseller d’Esports, Medi Ambient i Serveis Municipals, Claudi Cervelló, Conseller de Promoció Econòmica, Desenvolupament i Seguretat i Sr. Ivan Gonzàlez, Conseller Tècnic del Districte de St. Andreu;  també va ser-hi present la Federació Catalana de Patinatge, amb la presència del President de la mateixa, Sr. Ramon Basiana i de la Presidenta de la Delegació Territorial de Barcelona, Sra. Yolanda Muro. Tanmateix, a les grades, destaquem la presència de diversos directius dels clubs de la ciutat comtal, així com d’entrenadors i tècnics d’OK lliga, jugadors i ex-jugadors.

El president del CPI La Sagrera, va agrair a les autoritat l’esforç fet per aconseguir que l’adequació de la instal·lació fos una realitat i va encoratjar als jugadors/es del Club a seguir creixent junts amb els valors que el Club sosté des dels seus inicis, ara fa gairebé dos anys. Així mateix va agrair la nombrosa participació dels Clubs de Barcelona, que l’han fet costat, participant tots junts en aquesta festa a on s’han aglutinat més de 16 equips de prebenjamins, prebenjamins iniciació i escola.

El president de la Federació, Ramon Basiana, va expressar “tot el suport al club per haver assolit un gran repte en un entorn difícil” i ha expressat la seva satisfacció “per veure com el programa conjunt que desenvolupa l’Ajuntament de Barcelona i la FECAPA, denominat OK per Bcn, està donant els seus primers fruits veient la quantitat de mainada provinent de diversos punts de la ciutat que es dóna cita a les instal·lacions del CPI La Sagrera”. Finalment va encoratjar a seguir treballant en aquesta línia i va desitjar sort, ànims i molts èxits.

L’acte va ser clos per l’Im. Raimond Blasi, qui va ressaltar la iniciativa del CPI la Sagrera per adequar les instal·lacions municipals, fent incís en què actuacions privades i públiques conjuntes creen sinèrgies en les què qui surt beneficiat és l’esport i els esportistes.

Finalment, la inauguració oficial es va tancar amb la descoberta, per part del President del CPi La Sagrera, de la bandera oficial del Club.

Una jornada festiva en la què va triomfar l’hoquei patins.

12/11/2012

Festa inauguració pista oficial CPI LA SAGRERA

El proper 10 de novembre es farà la inauguració oficial de la remodelació i adequació de la pista d’hoquei patins del Poliesportiu Municipal de la Sagrera, carrer d’Hondures, 2. Després de molts esforços, i de gairebé dos anys d’estar “rodant” els nostres esportistes, el somni s’ha fet realitat i els nens i nenes del CPI LA SAGRERA ja podran comptar per fi amb una pista en òptimes condicions per entrenar i competir.
 
Volem que l’acte d’inauguració sigui tota una festa per tots els amic@s de l’hoquei: pares i familiars, entrenadors, col·laboradors, i sobretot pels nens i les nenes. És per això, que ens agradaria que ens acompanyéssiu i us convidem a sumar-vos a la festa d’inauguració amb la representació de tots i cadascun dels clubs d’hoquei de la ciutat.
 
Els hem convidat a participar de la festa amb un equip de les categories Prebenjamí Iniciació (nascuts a partir del 2005) i Prebenjamí (2003-2004), avançant-los que tant se val si ja estan en competició com si no han competit mai: que es tracta de jugar i de divertir-nos tots plegats jugant partidets amistosos durant tota la jornada.
 
També tenim previst fer activitats pels més petits, per tant si volen participar seran molt ben rebuts.
 
Esperem que pugueu acompanyar-nos en una jornada tan especial, a mesura que tinguem el programa de la festa més tancat, us anirem informant.
 
De moment, ja podeu reservar-vos el dia!!

22/10/2012

Calendari 1ª fase lliga Consell Escolar del nostre equip benjamí


El podeu consultar en la secció Equips / Benjamí.

16/10/2012