Notícies

Campus de tecnificació per als nostres tècnics

Un any més, els nostres tècnics aprofiten les vacances d'estiu per participar en el Campus d'Olost organitzat per en Sergi Panadero i en Guillem Trabal.

13/08/2012

Festa Final de Temporada 2011-2012

El passat diumenge 1 de juliol, a les instal·lacions del Clot de la Mel, varem celebrar la nostra festa de final de temporada rebent un equip de menudets de l’Horta i un equip de prebenjamins del Martinenc, als qui des d’aquí volem agrair la seva participació. Durant el matí, es van disputar dos partits amistosos, en els que familiars i amics vam poder comprovar les evolucions realitzades pels jugadors i les jugadores arribats a aquestes alçades de la temporada.

 

Dinar de germanor i sobretaula, on es va fer balanç del que ha estat la temporada i es van marcar les bases de la propera.

 

Us desitgem un bon estiu i fins la tornada!!

03/07/2012

El CPI La Sagrera a la FECAPA

Coincidint amb l'aparició del nostre club avui al canal de televisió de Barcelona BTV, la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) en fa ressò a la seva web.
Aquí teniu l'enllaç de la notícia:
http://www.fecapa.cat/sub_menu.asp?id=3983 
21/02/2012

El nostre Club a BTV

La setmana passada vàrem rebre la visita al Club del programa Infobarris de BTV, el reportatge ha estat emès avui i el podreu veure a través del següent enllaç web:   http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/02/21/lhoquei-infantil-com-a-via-per-relacionar-se-amb-altres-nens-i-nenes/#None
21/02/2012

Calendari Equip Prebenjam

Ja podeu consultar a "Equips" el calendari de la Segona fase de competició del Consell Escolar pel nostre equip prebenjamí.
27/04/2012