Campus d'Hoquei Estiu

Video recopilatori Campus d'Hoquei Estiu 2013

Aquí teniu el video de record amb les millors imatges dels vostres fills i filles disfrutant del I Campus d'hoquei celebrat aquest mes de juliol.

Esperem que us agradi i gràcies per la vostra confiança.

Bon estiu i esperem retrobar-vos l'any vinent.

I Campus d'Hoquei Estiu 2013

Reportatge de BTV Campus d\'Hoquei Estiu 2013

Ampliació període d'inscripcions al Campus d'Hoquei

Donada la poca demanda per les setmanes quarta i cinquena, hem decidit reduir la durada del campus a tres úniques setmanes, és a dir, del 25 de juny al 12 de juliol.

Ampliem el període d'inscripcions fins al proper 16 de juny.

Animeu-vos encara queden plaçes!!

1er. Campus d'Hoquei del CPI La Sagrera - Estiu 2013

Aquest estiu posem en marxa el 1er. Campus d’Hoquei organitzat pel Club Patí Independent La Sagrera.

 

Comptant amb la Direcció Tècnica d’Eduard Castro, Coordinador d’hoquei formatiu i President de l’Associació Catalana d’Hoquei Patins, les activitats es realitzaran mitjançant la supervisió dels jugadors juniors de 1ª Nacional Espanyola Pol Galbàs i Pol Macià i jugadors juniors de 1ª Catalana Pol Riveras i Albert Fàbregas.

 

En el campus es combinarà l’aprenentatge i millora de les tècniques de l’hoquei amb el lleure (jocs, manualitats, piscina un dia per setmana....) i està obert a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys (nascuts entre el 2008 i 2001), tant si ja practiquen l’hoquei com si volen iniciar-se en aquest esport.

 

El Campus comença el 25 de juny i acaba el 26 de juliol, en horari de matí de 9 a 13.30 hores, amb possibilitat de permanències de 8.00 a 9.00 o de 13.30 a 14.00. Es pot fer per setmanes o tot sencer.

 

El preu per setmana serà de 69,90€ i comprovareu que hi ha descomptes especials per a germans, per a qui s’apunti 3 o més setmanes i per als jugadors del CPI la Sagrera.

 

La data limit per rebre les inscripcions és el 16 de Maig.

 

Els interessats un cop cumplimenteu el full d'inscripció ens el feu arribar per e-mail a secretaria@cpisagrera.cat

 

En el full d’inscripció que us adjuntem trobareu tots els detalls i per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en trucar-nos als telèfons 609 840 200 (Josep M.) i el 629 42 59 46 (Toni).