Notícies

Guanyadors del premi Córrer per compromís

El CPI La Sagrera ha estat guardonat per l’Ajuntament de Barcelona per la 4a edició dels premis “Corre per compromís”.
Aquest dimecres, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, hem viscut el lliurament dels premis en reconeixement a la tasca de diferents projectes que fomenten la cohesió social, la integració o la millora de la qualitat de vida a través de l’esport.
Entre d’altres coses, es valoren els objectius de les entitats, la contribució dels projectes a millorar la qualitat de vida a través de l’esport i el desenvolupament esportiu que suposa cada projecte. També és important aspectes com l’originalitat, la innovació, la intenció i la coherència.
Pel que fa aquesta quarta edició dels premis Córrer per Compromís, un total de 18 entitats hem estat guardonades i el CPI La Sagrera ho ha estat pel seu projecte d’apoderament de les nenes i les joves a través de l’hoquei patins (projecte partiCipa). Un projecte que treballa des de una visió polièdrica l’esport femení, fent especial èmfasi en la formació com a eix vertebrador del projecte, que estem desenvolupant en col·laboració amb SD Espanyol.
És un projecte obert per a tothom. Si voleu més informació o sumar-vos al projecte no dubteu en posar-vos en contacte a info@cpisagrera.cat

Barcelona, 9 de maig de 2019

11/05/2019

El CPI La Sagrera i l'SD Espanyol aposten per l’Hoquei FEMENÍ

El dia 02/05 a les 19:30, la pista poliesportiva la Sagrera va atendre una sessió informativa per a jugadores d'hoquei, de totes les edats, desde minifem fins a sènior.

10/05/2019

Jordi Poblet al CPI La Sagrera

Avui al CPI la Sagrera, ens ha visitat Jordi Poblet, jugador internacional per Austràlia que ja s'està preparant per participar en els World Roller Games que es disputaran a Barcelona el proper mes de juliol

28/04/2019

Campus d'estiu 2019

Ja tenim aquí el 7è. Campus Olímpia d’Hoquei Patins i Piscina organitzat pel CPI La Sagrera (associat a SD Espanyol).  

El campus està adreçat  a infants i adolescents d’entre 4 i 14 anys, tant si ja practiquen l’hoquei patins, com si volen iniciar-se en aquest esport (de 4 a 8 anys). Es faran grups en funció d’edats i nivells.

Aquest any ve carregat de novetats introduint-se clínics específics de tecnificació per als i les més grans.

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

 • El procediment d’inscripció s’iniciarà a partir del dia 29 d’abril i es podrà fer preferentment per correu electrònic a secretaria@cpisagrera.cat o de forma presencial al Club de dilluns a divendres de 17 a 22h.
 • D’igual manera que en edicions anteriors us aplicarem un 10% de descompte si us trobeu en algun d’aquest casos:
  • Jugadors o jugadores del CPI La Sagrera.
  • 2 o més germans. El descompte s’aplica sobre el germà o germans.
  • Participants en edicions anteriors del Campus.

Aquests descomptes no són acumulables entre ells i cal recordar que els descomptes sobre la tarifa no seran aplicables a aquelles famílies que percebin l’ajut econòmic de l’Ajuntament.

 • El pagament es farà preferentment per ingrés bancari a nom de CPI La Sagrera al compte ES33 3140 0001 9500 1382 7600 indicant el nom del nen o de la nena, o bé en efectiu a la recepció del Club.
 • Per formalitzar la inscripció cal que aporteu la documentació següent: justificant del pagament, full d’inscripció emplenat i signat, fotocòpia de la targeta sanitària o de la mútua del nen/a i fotocòpia del carnet de vacunació actualitzat o un certificat mèdic oficial. 
 • Podeu fer el pagament, o bé el 100 % en el moment de formalitzar la inscripció, o en dos terminis: el 50% en el moment de formalitzar la inscripció i l'altre 50% abans del dia 4 de juny.

 

AJUTS A LES FAMÍLIES

Les persones interessades heu de recollir el Full de sol·licitud a la recepció del Club i, un cop emplenat, tramitar la sol·licitud a partir de dissabte 27 d’abril i fins dimecres 15 de maig de 2019, sense abonar cap quantitat a compte. Haureu de presentar la documentació indicada al dors del Full de sol·licitud a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la ciutat.

Trobareu més informació a:  https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families.

 

PREUS I TORNS CAMPUS OLÍMPIA 2019

Per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en enviar-nos un e-mail a secretaria@cpisagrera.cat o trucar-nos als telèfons 639 836 480 o 664 124 762, en horari de tarda.

 

15/04/2019

Horaris i tarífes campus d'estiu 2019

14/04/2019