El Club

Qui som

Som un Club de patinatge que iniciem la nostra activitat el gener de 2011 i hem decidit néixer i créixer en aquest barri de la Sagrera, al carrer Hondures, 2, barri del que hem agafat el nom, amb la finalitat d’estar totalment identificats amb aquesta zona que, ben aviat serà referent a la Ciutat.   En l’actualitat disposem d’una estructura interna independent, o sigui no volem ser secció de cap club, sinó tenir una organització pròpia, per això disposem d’una estructura tècnica pròpia, d’un marc de relació fixat en els Estatuts del CPI, d’un Reglament de règim intern i d’una Filosofia específica. Sense oblidar l’objectiu principal de tot Club Esportiu que no és més que el d’aconseguir un currículum esportiu que ens serveixi de guia i referència per a tot allò que fem.
L’activitat esta dirigida a nens i nenes desde els 4 anys. Potenciarem la igualtat esportiva de nenes i nens: pretenem que sigui un esport paritari. El nostre club treballarà per potenciar l’hoquei femení. La nostra principal ambició és potenciar les bases de l’hoquei, ja que l’experiència ens explica que un Club és la seva gent, la seva base: que els nens i les nenes visquin el CPI La Sagrera com el seu Club i més endavant participant de la competició on el CPI La Sagrera es faci un lloc i un nom .

Les bases sn el present i el futur del Club

Qui no ho ha pensat alguna vegada “el nostre fill/a hauria de fer algun esport?”   És important que les persones, i més els nens i les nenes, que estan en ple procés de formació, tinguin dins del seu espai social activitats lúdiques, esportives, etc….., això fa que es relacionin amb nens/es de la seva edat, que aprenguin un esport i que el seu cos creixi i mantingui un bon ritme de treball ja que des de petits estem en constant creixement.   Aquest és i serà l’eix vertebrador sobre el que pivota el nostre projecte i que ha de liderar la nostra actuació. Considerem molt important que, a edats molt primerenques, des dels 3/4 anys, els nens i les nenes puguin començar a fer activitats, ja siguin esportives,  socials o simplement lúdiques: nosaltres us oferim les tres possibilitats alhora, realitzant activitats encaminades a formar esportistes com si d’un joc es tractés, però sempre sense oblidar la part de tenir cura de les relacions, molt present en el nostre Club. I per això comptem amb professionals del patinatge, perquè els nens i les nenes, en sortir de classe, puguin iniciar-se en un esport d’equip molt i molt divertit, plantejant-lo com un joc. No serà fins a edats més madures quan comenci la “competició”.   Com tots sabem, l’edat en que els nens i les nenes tenen més facilitat per aprendre, és fins als 6 o 7 anys d’edat. Quan tenen 3 anys, ja han après a caminar i es mouen sense dificultats, és per això, que la iniciació del patinatge pot començar als 3/4 anys. Tots tenim l’instint d’autosuperació, i davant d’alguna dificultat tenim tendència a treballar per superar-la. Amb els infants passa el mateix, en el moment en què els posem les rodes sota els peus, els neix una dificultat, d’igual manera que quan van aprendre a caminar tot sols, i gràcies al seu instint d’aprenentatge, cal dir que en molt poc temps, adquireixen una facilitat per a patinar que els adults mai aconseguiríem.   La nostre principal ambició és potenciar les bases de l’hoquei, ja que l’experiència ens explica que un Club és la seva gent, la seva base. A força de fitxatges, no es fa un Club, és un model obsolet i no és la nostra filosofia d’actuació. Volem créixer, com a col·lectiu de jugadors, vinculats al barri, i al club que porta el seu nom: que els nens i les nenes visquin el CPI La Sagrera com el seu Club.

Protocol Prevenció Assatjament Sexual