Campus d'Hoquei Estiu

Ultimes places campus d'Estiu

Tant la tercera com la cuarta setmana de campus, del dia 8 al 12 de juliol i del dia 15 al dia 19, ja han exhaurit les places disponibles. La segona setmana de campus, del 1 al 5 del mateix mes, només dispossen de 3 places disponibles.
Si no estàs ja apuntat, afanyat, que els llocs volen!

Menú Campus d'estiu 2019

Campus d'estiu 2019

Ja tenim aquí el 7è. Campus Olímpia d’Hoquei Patins i Piscina organitzat pel CPI La Sagrera (associat a SD Espanyol).  

El campus està adreçat  a infants i adolescents d’entre 4 i 14 anys, tant si ja practiquen l’hoquei patins, com si volen iniciar-se en aquest esport (de 4 a 8 anys). Es faran grups en funció d’edats i nivells.

Aquest any ve carregat de novetats introduint-se clínics específics de tecnificació per als i les més grans.

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

 • El procediment d’inscripció s’iniciarà a partir del dia 29 d’abril i es podrà fer preferentment per correu electrònic a secretaria@cpisagrera.cat o de forma presencial al Club de dilluns a divendres de 17 a 22h.
 • D’igual manera que en edicions anteriors us aplicarem un 10% de descompte si us trobeu en algun d’aquest casos: 
  • Jugadors o jugadores del CPI La Sagrera.
  • 2 o més germans. El descompte s’aplica sobre el germà o germans.
  • Participants en edicions anteriors del Campus.

Aquests descomptes no són acumulables entre ells i cal recordar que els descomptes sobre la tarifa no seran aplicables a aquelles famílies que percebin l’ajut econòmic de l’Ajuntament.

 • El pagament es farà preferentment per ingrés bancari a nom de CPI La Sagrera al compte ES33 3140 0001 9500 1382 7600 indicant el nom del nen o de la nena, o bé en efectiu a la recepció del Club.
 • Per formalitzar la inscripció cal que aporteu la documentació següent: justificant del pagament, full d’inscripció emplenat i signat, fotocòpia de la targeta sanitària o de la mútua del nen/a i fotocòpia del carnet de vacunació actualitzat o un certificat mèdic oficial. 
 • Podeu fer el pagament, o bé el 100 % en el moment de formalitzar la inscripció, o en dos terminis: el 50% en el moment de formalitzar la inscripció i l'altre 50% abans del dia 4 de juny.

 

AJUTS A LES FAMÍLIES

Les persones interessades heu de recollir el Full de sol·licitud a la recepció del Club i, un cop emplenat, tramitar la sol·licitud a partir de dissabte 27 d’abril i fins dimecres 15 de maig de 2019, sense abonar cap quantitat a compte. Haureu de presentar la documentació indicada al dors del Full de sol·licitud a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la ciutat.

Trobareu més informació a:  https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families.

 

PREUS I TORNS CAMPUS OLÍMPIA 2019

Per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en enviar-nos un e-mail a secretaria@cpisagrera.cat o trucar-nos als telèfons 639 836 480 o 664 124 762, en horari de tarda.

 

Horaris i tarífes campus d'estiu 2019

Video Resum Campus Estiu 2018