Campus d'Hoquei Estiu

Campus d'estiu 2019

Ja tenim aquí el 7è. Campus Olímpia d’Hoquei Patins i Piscina organitzat pel CPI La Sagrera (associat a SD Espanyol).  

El campus està adreçat  a infants i adolescents d’entre 4 i 14 anys, tant si ja practiquen l’hoquei patins, com si volen iniciar-se en aquest esport (de 4 a 8 anys). Es faran grups en funció d’edats i nivells.

Aquest any ve carregat de novetats introduint-se clínics específics de tecnificació per als i les més grans.

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

 • El procediment d’inscripció s’iniciarà a partir del dia 29 d’abril i es podrà fer preferentment per correu electrònic a secretaria@cpisagrera.cat o de forma presencial al Club de dilluns a divendres de 17 a 22h.
 • D’igual manera que en edicions anteriors us aplicarem un 10% de descompte si us trobeu en algun d’aquest casos: 
  • Jugadors o jugadores del CPI La Sagrera.
  • 2 o més germans. El descompte s’aplica sobre el germà o germans.
  • Participants en edicions anteriors del Campus.

Aquests descomptes no són acumulables entre ells i cal recordar que els descomptes sobre la tarifa no seran aplicables a aquelles famílies que percebin l’ajut econòmic de l’Ajuntament.

 • El pagament es farà preferentment per ingrés bancari a nom de CPI La Sagrera al compte ES33 3140 0001 9500 1382 7600 indicant el nom del nen o de la nena, o bé en efectiu a la recepció del Club.
 • Per formalitzar la inscripció cal que aporteu la documentació següent: justificant del pagament, full d’inscripció emplenat i signat, fotocòpia de la targeta sanitària o de la mútua del nen/a i fotocòpia del carnet de vacunació actualitzat o un certificat mèdic oficial. 
 • Podeu fer el pagament, o bé el 100 % en el moment de formalitzar la inscripció, o en dos terminis: el 50% en el moment de formalitzar la inscripció i l'altre 50% abans del dia 4 de juny.

 

AJUTS A LES FAMÍLIES

Les persones interessades heu de recollir el Full de sol·licitud a la recepció del Club i, un cop emplenat, tramitar la sol·licitud a partir de dissabte 27 d’abril i fins dimecres 15 de maig de 2019, sense abonar cap quantitat a compte. Haureu de presentar la documentació indicada al dors del Full de sol·licitud a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la ciutat.

Trobareu més informació a:  https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families.

 

PREUS I TORNS CAMPUS OLÍMPIA 2019

Per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en enviar-nos un e-mail a secretaria@cpisagrera.cat o trucar-nos als telèfons 639 836 480 o 664 124 762, en horari de tarda.

 

Horaris i tarífes campus d'estiu 2019

Video Resum Campus Estiu 2018

Campanya Vacances Estiu 2018 - Campus Olímpia

De nou arriba l’estiu i amb ell el 6è. Campus d’Hoquei Patins i Piscina organitzat pel Club Patí Independent La Sagrera - Campus Olimpía.

El campus combina l’aprenentatge i millora de les tècniques de l’hoquei patins amb l’activitat de piscina diària i està obert a infants i adolescents amb el Precampus Olímpia per a infants de 4 a 6 anys i Campus Olímpia per a infants i adolescents de 7 a 14 anys, tant si ja practiquen l’hoquei patins com si volen iniciar-se en aquest esport.

El procés d’inscripció obert a tothom començarà a partir del dia 23 d’abril també per correu electrònic i de forma presencial al Club els dies d’entrenament (dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 19:00) i com a novetat d'aquesta campanya també es podrà formalitzar la preinscripció a través de la web de l'Ajuntament https://vacances.barcelona.cat

Seguint la dinàmica d'edicions anteriors us aplicarem un 10% de descompte en els següents casos:

1- 10% de descompte per als jugadors del CPI.

2- 10% de descompte per als germans que s'aplica solament sobre el germà.

3- 10% de descompte per als jugadors que hagin participat a qualsevol de les tres edicions anteriors.

 

Aquests descomptes no són acumulables entre ells i cal recordar que els descomptes sobre la tarifa no seran aplicables a aquelles famílies que percebin l’ajut econòmic de l’Ajuntament.   L’assistència la podreu definir per setmanes i no per quinzenes, així doncs, convertim el format original del campus de tres torns en un format més flexible de cinc setmanes.

Caldrà fer el pagament via ingrés al compte ES89 2100 5423 8021 0034 2131 indicant el nom del nen/a i aportar la següent documentació: justificant escrit del pagament, full d’inscripció que adjuntem complimentat i signat, una fotocòpia de la cartilla de la seguretat social o de la mútua i una fotocòpia del carnet de vacunació.

Per alleugerar el pes del pagament, aquest el podreu fer en dos terminis: el 50% del total en el moment de la formalitzar la inscripció i l'altre 50% la primera setmana de juny.

Podeu consultar els ajuts a les famílies que dóna l’Ajuntament al link següent:  https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families.

Els impresos per demanar la beca els podreu recollir al club en horari d'entrenament.

Per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en enviar-nos un e-mail a secretaria@cpisagrera.cat o trucar-nos als telèfons 629 42 59 46 (Toni) o al 609 84 02 00 (Josep M.). 

Tindreu disponible el full d'inscripció en format digital a partir del 23 d'abril en aquest lloc web.

Preus i Torns Campus Olímpis 2018